ABR-kurssit joulukuussa 2015

2.-10.12.2015

Paikka

Jaatinen - vammaisperheiden monitoimikeskus
Vellikellonpolku 1, 00410 Helsinki [kartta]

(Jaatinen ei vastaa kurssitiedusteluihin.
Tiedustelut ystävällisesti ABR-kuntoutuksen tukiyhdistykselle.)


Suomen viides ABR-kurssi lähestyy ja on taas aika ilmoittautua mukaan. Tällä kertaa kurssit pidetään joulun alla, ja perheiden iloksi saamme paikalle ABR Tanskan tiimin lisäksi myös ABR-menetelmän kehittäjän Leonid Blyumin. Leonid tulee tekemään jokaiselle lapselle perusteellisen nykytilan arvioinnin, jonka pohjalta määritellään lasten pitkän aikavälin kuntoutukselliset tavoitteet. Tavoitteiden pohjalta tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma, jonka laatimisessa huomioidaan myös perheiden näkemykset ja toiveet. Luvassa on jälleen myös uusia ideoita ja harjoitustekniikoita kuntoutuksen toteuttamiseen. 

Jokainen perhe osallistuu kurssille 2-3 päivänä. Ensimmäisenä päivänä on lapsen nykytilan arviointi, johon perustuen seuraavina kurssipäivinä perheelle opetetaan lapselle määrätyt yksilölliset harjoitteet.


Lue kattava infopaketti kursseista ennen kurssille ilmoittautumista:
General information letter 03/2015


Yhden kurssin hinta on 2200 euroa.

HUOM.

15.10.2015 mennessä ilmoittautuneet saavat aikaisen ilmoittautujan alennuksen, jolloin kurssin hinta on 2000 euroa. Alennuksen saadakseen myös kurssimaksu on suoritettava 15.10.2015 mennessä. Viimeinen ilmoittautumis-/maksupäivä ilman alennusta on 6.11.2015.


Kurssille voi ilmoittautua täältä.

Seuraava kurssi järjestetään kesäkuussa 2016.

Slobodan_Vujasic.png