ABR-kurssit

ABR-peruskuntoutuskurssi

Ensimmäinen ABR-kurssi on nimeltään ABR-peruskuntoutuskurssi. Tämän kurssin aikana opetetaan ABR-terapian teoreettinen tausta sekä ABR-tekniikan perustaidot. Perheille opetetaan kolme keskeistä kehoa vahvistavaa ABR-harjoitusta, jotka parantavat lapsen tai aikuisen tilaa, jos niitä suoritetaan säännöllisesti.

Kun perhe on työskennellyt näiden harjoitusten kanssa useamman kuukauden ajan, he voivat ilmoittautua seuraaville ABR-kursseille, jotka ovat yksilöllisemmin suunniteltuja kunkin lapsen tai aikuisen erityistarpeiden mukaisesti.

Alkuperäinen teksti englannin kielellä 


ABR jatkokurssit

Kun perheet ovat käyneet ABR-peruskuntoutuskurssin ja toteuttaneet ABR-harjoitteita useamman kuukauden ajan, heillä on mahdollisuus liittyä jatkokurssille, joka koostuu neljän kurssin sarjasta. Näiden neljän kurssin aikana opetetaan 12-16 ABR-harjoitusta, jotka suunnitellaan tarkemmin jokaisen yksilön erityisten tarpeiden mukaisesti – keskittyen kaikkein keskeisimpien heikkouksien vahvistamiseen.

Näiden neljän kurssin jälkeen perheillä on mahdollisuus ilmoittautua edelleen jatkokursseille tai he voivat jatkaa kotikuntoutusohjelman toteutusta kotona jo opittujen harjoitusten ja etäneuvonnan (mm. Skype) tuella.

Alkuperäinen teksti englannin kielellä