Subluksaatio

Alla on erittäin informatiivinen Leonid Blyumin videosarja koskien lonkan subluksaatiota. Videot ovat englannin kielisiä.

Suosittelemme lämpimästi niiden katsomista jokaiselle vanhemmalle, joka on tämän ongelman kanssa joutunut tekemisiin. Videot ovat pitkiä ja niiden läpi katsominen ja ymmärtäminen vie aikansa, mutta lopputuloksena on aivan uudenlainen näkökulma tähän yleiseen ongelmaan, johon lääkärit tuntuvat keskittyvän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sivuuttaen.
Kaikki alla olevat videot saateteksteineen löytyvät Leonid Blyumin blogista:
www.blyum.typepad.com "On ABR and beyond, Empowering the Special Parents of Children with Special Needs"


Hip Subluxation in Cerebral Palsy Video 1-Rainbow Part 1 from BlyumABR on Vimeo.Hip Subluxation Video 2-Rainbow Part 2 from BlyumABR on Vimeo.Hip Subluxation Video 3 What is Subluxation? -Parents perspective vs medical diagnosis from BlyumABR on Vimeo.Hip Subluxation Video 4 Hip Subluxation Why So Much Attention from BlyumABR on Vimeo.Hip Subluxation Video 4 Hip Subluxation Why So Much Attention Version 2 from BlyumABR on Vimeo.


Hip Subluxation Video 5 Case Review Part 1 from BlyumABR on Vimeo.Hip Subluxation Video 5 Case Review Part 2 from BlyumABR on Vimeo.Hip Subluxation Video 5 Case Review Part 3 Summary from BlyumABR on Vimeo.


Quadriplegic Cerebral Palsy Pelvis Transformation_Mind Blowin Miracle from BlyumABR on Vimeo.


Hip Subluxation in Quadriplegic Cerebral Palsy_Part 7_How the femur head gets in from BlyumABR on Vimeo.


ABR Answer_AS_X-ray Feb 2012_Quadriplegic Cerebral Palsy from BlyumABR on Vimeo.


Hip Subluxation in Cerebral Palsy Dangerous Interpretation Mistakes from BlyumABR on Vimeo.